۱۳۸۷ آبان ۲, پنجشنبه

اهمیت سد سازی

دبیر نخستین همایش ملی سد سازی در دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد کل حجم بارشی که ما در ایران دریافت می کنیم 400 میلیارد متر مکعب در سال است که کمتر از 35درصد آن به صورت آب روان در می آید، اما از این میزان هم ما فقط 23 درصد را از طریق سدها مهار می کنیم. این آمار ها خود نشانگر اهمیت سدسازی است.
دکتر پرتوی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان و دبیر نخستین همایش ملی سد سازی در این همایش که صبح روز 25 مهر ماه برگزار شد اظهار داشت: سدهایی که ساخته می شود علاوه بر اینکه آب لازم برای کشاورزی ، صنعت و شرب را تامین می کند فواید دیگری هم دارد از جمله آن می توان جلوگیری از فرسایش افراطی سطح زمین و افزایش ذخیره های زیرزمینی را نام برد.
دکتر پرتوی افزود: سد سازی همانقدرکه در تامین آب اهمیت دارد در تامین انرژی نیز مهم است. باید توجه داشت که حیات امروزه بشر پس از آب وابسته به انرژی است. علاوه بر این سدسازی می تواند در تلطیف محیط و ایجاد تفرجگاه نیز نقش داشته باشد.
وی در خصوص اهمیت برپایی همایش ملی سدسازی گفت: در این همایش اساتید و دانشجویان تلاش می کنند تا با تبادل تجربیات و نطرات به سوی پیشرفت گام بردارند.
دکتر پرتوی با تاکید بر اینکه همایش ملی سدسازی آبان ماه سال آینده با گستردگی بیشتر و کیفیت بالاتر در زنجان برگزار می گردد اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی زنجان قصد دارد همایش ملی سدسازی را به صورت زنجیره ای و سالانه برگزار کند و دبیرخانه دایمی همایش را در دانشگاه آزاد واحد زنجان دایر کند.
نخستین همایش ملی سدسازی روز 25 مهر ماه در دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری شرکت آب منطقه ای استان زنجان، سازمان جهاد کشاورزی و بسیج اساتید برگزار شد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر